Samen met 14 andere mooie initiatieven is het project SerVies genomineerd voor de New Material Award 2018, georganiseerd door St. Doen, Fonds Kwadraat en Het Nieuwe Instituut. ‘De tweejaarlijkse prijs daagt beeldend kunstenaars, vormgevers, modeontwerpers en architecten uit om nieuwe materialen en innovatieve technieken toe te passen. De ontwerpen die zo ontstaan zullen bijdragen aan een betere en duurzame samenleving.’

 

In oktober zal tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven bekend gemaakt worden wie de winnaar is en wie de fellowship krijgt bij Het Nieuwe Instituut. In ons proces komt deze nominatie op een heel mooi moment, het geeft nog meer energie tijdens het ontwikkelen, en bovendien aandacht…waar het project toch om draait: aandacht voor schone lucht. Bijvoorbeeld met dit artikel in het AD en deze film van de NOSop3 ! Collega Annemarie Piscaer vertelt er over ons hoe en waarom.

 

 

foto’s: Jan de Groen voor AD

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *