Samen met Cardo architecten en Felixx is voor en met Coöperatieve Vereniging Ecodorpen Gelderland (CVEG) een plan ontwikkeld voor het oude terrein van het NIOO in Heteren, Overbetuwe. Waar vroeger onderzoek werd gedaan naar ecologische systemen heeft sinds het vertrek van de onderzoekers in 2011 de natuur de regie overgenomen en zijn de gebouwen vervallen. 

 

Voortbouwend op de bijzondere compositie van deze gebouwen laat dit plan zien dat dit de ideale lokatie is voor een ecologisch woon/zorg collectief. Bewoners kunnen er rond hoven wonen in individuele, meer-generatie-, groeps- of zorgwoningen en zelfvoorzienend leven in een schitterend landschap.

CVEG voert overleg met de gemeente, binnenkort meer nieuws.herbestemming Nioo terrein Heteren

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *